Rauwe-bietensalade met appeltjes
Bereiding
- Rasp de geschilde rauwe bieten.
- Snijd de appels fijn in blokjes, met schil en klokhuis.
- Meng de appels en de bieten, en voeg een flinke scheut olijfolie toe. Voeg vervolgens het sap en de geraspte schilletjes van de sinaasappel toe.
- Strooi in dit mengel van bieten, appels, sinaasappel en olijfolie het kaneelpoeder en de gemalen kruidnagelen.
- Laat alles zo’n tien minuten intrekken alvorens de salade te serveren.
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|---|---|
2 Appel | ||
1 tl Kaneel | ||
halve tl Kruidnagel | ||
Olijfolie | ||
500 g rauw Rode biet | ||
wat geraspte schilletjes plus het sap Sinaasappel |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend