Courgettespaghetti met peer en walnoot
Bereiding
- snijd de courgette in stukken van ongeveer 7 tot 10 cm lang
- draai er met een spirooli of juliennesnijder lange spaghettiachtige slierten van
- maak een dressing van de olijfolie, balsamico azijn, shoyu, appelazijn, oreganoblaadjes, zout en peper
- drapeer op elk bord een torentje courgette-spaghetti
- strooi er wat blokjes peer en walnoten overheen
- giet een beetje dressing over elk torentje en sprenkel wat dressing rondom
- verdeel eventueel nog wat gehakte dulse en wat extra blaadjes oregano over het gerecht
Dit recept is ontleend aan het boek Lekker Raw van Sandra de Vos.
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|---|---|
1 el Appelazijn | ||
1 el Balsamicoazijn | ||
2 Courgette | ||
2 el Olijfolie | ||
1 el verse blaadjes, grof gehakt Oregano | ||
2, geschild en in blokjes Peer | ||
snufje Peper (zwart) | ||
1 el Sojasaus | ||
handje, grof gehakt Walnoot |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend