Captain’s breakfast (havermoutpap met topping)
Bereiding
– Maak een pap van 50 gr havermout of havervlokken en 500 ml water of amandelmelk.
– Breng het water of de melk aan de kook en strooi er al roerend de havermout in.
– Laat de havermout op zacht vuur 10-15 minuten zachtjes koken tot het een dikke pap wordt. Roer regelmatig.
– Laat de pap van het vuur af nog 5 minuten staan. Verdeel de pap over 2 kommen.
Het recept is ontleend aan het boek “LEKKER! Havermout, quinoa en meer…”
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|---|---|
500 ml Amandelmelk | ||
50 g Havermout | ||
500 ml Water toegepast in een gerecht |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend