Muffins
Bereiding
1. Wel de rozijnen 15 minuten in heet water.
2. Doe het amandelmeel in de keukenmachine.
3. Stamp de pecannoten iets fijn en voeg dit bij het meel.
4. Giet het water van de rozijnen en snijd de appel in grove stukken.
5. Meng de biogarde-appel-kruiden-pecannoten-vijgen en rozijnen door elkaar en voeg het geheel toe.
6. Meng alles goed door elkaar (of in de keukenmachine of met de hand).
7. Vul de muffin vormpjes.
8. Verwarm de oven op 150 graden en bak de muffins in 30 minuten gaar.
9. Was ondertussen de cranberries, pers de sinaasappel uit en doe dit samen met 1 theelepel kaneelpoeder en een mespuntje roomboter in een steelpan.
10. Breng alles op een lage warmtebron aan de kook tot de cranberries gaar zijn. Pureer het geheel met de staafmixer tot een gladde saus.
Garneer de muffins met de mousse, een toef biogarde, een blaadje munt of blad van de wilde roos!
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend