Zuurkool met ananas
Bereiding
1. Snijd de uien en de abrikozen ragfijn.
2. Verwarm de roomboter in een koekenpan op een lage warmtebron.
3. Voeg de uien en abrikozen toe en smoor alles zachtjes gaar.
4. De zuurkool ook iets klein snijden en bij de uien en abrikozen voegen.
5. Voeg nu de kruiden toe. Roer alles door en laat de smaken op elkaar inwerken. Doe op het laatst de klein gesneden ananas en het vlozaad erbij.
6. Deksel op de pan en langzaam gaar laten worden. (ca 15 minuten)
Serveren met een extra schijf ananas!
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend