Pastinaakspread
Bereiding
- Schil de pastinaak en snijd hem in kleine stukken. Maak de pastinaak samen met de amandelen in de keukenmachine fijn.
- Voeg nu de kruiden en de olie toe en tot slot de biogarde en kaas.
- Laten draaien in de keukenmachine totdat er een smeuïge massa ontstaat.
- Omdat de pastinaak rauw in de keukenmachine gaat proef je de korrels.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|---|---|
50 g ongebrand Amandel (bitter) | ||
paar takjes Basilicum | ||
2 el Biogarde | ||
2 tl Chilipoeder | ||
duimpje Gember | ||
50 g geraspt Kaas (jong, koemelk) | ||
1 Pastinaak | ||
handvol Peterselie | ||
handvol Selderij |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend