Kamut-toetje
Bereiding
1. Meng de kamut, de haver, het water, de plantaardige melk.
2. Breng aan de kook en laat op een zachte warmtebron tot pap koken.
3. Snijd de sinaasappels in kleine stukjes en zet deze in een pan met een bodempje water op een zachte warmtebron met het kaneelstokje en de honing.
4. Laat koken tot het meeste water weg is.
5. Schep de pap in de kom, en schep hierbij een eetlepel biogarde.
6. Garneer met de sinaasappel en amandelen.
Ook lekker als ontbijt!
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | K | R | P | |
---|---|---|---|---|
2 el amandelen | ||||
2 el Biogarde | ||||
250 ml plantaardige melk bijvoorbeeld Havermelk | ||||
65 g Havervlokken | ||||
2 el Honing | ||||
65 g Kamut | ||||
1 kaneelstokje | ||||
2 Sinaasappel | ||||
250 ml Water |
Wat betekenen de bolletjes?
De bolletjes geven aan of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen de MMV-Voedingsrichtlijnen of juist niet.
K = bij kanker,
R = bij kanker in remissie
P = ter preventie van kanker
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend