Weten is eten ( voor leden)

18.00

Categorie:

Beschrijving

Ter ere van het gouden jubileum van MMV is een papieren uitgave gemaakt van de voedingsmiddelenlijst die sinds 2014 op onze website staat. Het boekwerk bevat beknopte informatie over 239 voedingsmiddelen op alfabetische volgorde. Weten wat je eet, draagt bij aan het maken van de juiste keuze. Weten is eten. Of juist niet. Leuk om te hebben en leuk om cadeau te geven!

Van heel veel voedingsmiddelen is bekend welke stoffen erin zitten en ook wat het nut is van deze stoffen voor onze gezondheid. Zo kan voeding ontstekingsremmend of juist ontstekingsbevorderend zijn en is er voeding die bijdraagt aan goede of slechte darmbacteriĆ«n (ons microbioom, een fundament onder onze gezondheid). Ook zijn er voedingsmiddelen die kankerstimulerend of juist -remmend zijn. Waarom is broccoli gezond en waarom vooral bij kanker?Ā Waarom is gember aan te bevelen in de maaltijd of de thee?

Kennis over voeding helpt ons keuzes te maken die bijdragen aan herstel en genezing, een betere levenskwaliteit en het voorkomen van ziekten zoals kanker.

Extra informatie

Gewicht 925 g
Afmetingen 23 × 15.5 × 2.5 cm